Com arribar

 

SITUACIÓ GEOGRÀFICA

 

Administrativament el municipi de Castellonet de la Conquesta, dins de la Comunitat Valenciana, està situat de la comarca de la Safor que s'inscriu en la província de València. Dins de la província de València, la comarca de la Safor es troba en extrem sud-est d'aquesta, en el límit amb la província d'Alacant.

 

Dins de la comarca de la Safor, Castellonet de la Conquesta se situa al Sud de la mateixa, prop del límit amb la província d'Alacant. Pel que fa a distàncies quilomètriques amb els principals centres administratius, Castellonet dista 12,9 km de la capçalera comarcal, Gandia, i 80,2 km de València, capital autonòmica i provincial.

 

Castellonet de la Conquesta  es troba enclavat junt a la carretera de Gandia - Albaida (CV-60), a 89 Kms. de la ciutat de València i a 13 Kms de la capital de La Safor.

 

L'altura mitjana damunt el nivell de la mar son 200 m. 

 

Les seues coordenades UTM son:

X: 737227.740     Y: 4311094.304     Z: 209.437

 

 

 

CONTEXT GEOGRÀFIC

El nucli urbà de Castellonet de la Conquesta es troba situat a una altitud de 180 metres sobre el nivell del mar. El seu terme municipal ocupa una superfície de 5,61 km2 i limita al Nord amb el de Ròtova, a l'Oest i Nord-oest amb Almiserà i a l'Est i Nord-est amb Afauir. A l'Oest i Sud-oest limita amb el municipi de Llocnou, al Sud-est limita amb Ador i tanca el límit municipal pel Sud el terme municipal del municipi de Vilallonga.

 

 

VIES DE COMUNICACIÓ

Pel que fa a vies de comunicació, el nucli urbà de Castellonet de la Conquesta és a poc més d'1 km de l'Autovia del Morquí (CV-60) via de comunicació de primer ordre que permet enllaçar al seu torn amb l'AP7 i amb l'Autovia d'Alcoi encara que els enllaços amb aquestes vies de comunicació no es realitzen encara per autovia. No hi ha altres vies de comunicació remarcables al terme municipal de Castellonet.